Resor

Välkommen ombord på någon av alla våra resor. Bokar gör du enkelt genom att fylla i dina uppgifter i formuläret intill. Glöm inte att informera om ev. kostavvikelse redan vid bokningen av resan. Här hittar du även våra övriga aktiviteter.


Kommande arrangemang:


15 Juni 2019: Mariefred-Läggesta*fullbokad*

På mångas begäran kör vi en repris på en uppskattad resa. Vårt tåg utgår från Nässjö och via Huskvarna/Jönköping upp till Läggesta, här byte till ett smalspårigt ångloksdraget tåg som tar oss ner till småstadsidyllen Mariefred. Njut av ”pärlan” vid Mälaren innan vi tar ångbåten till bryggan vid Taxinge Näsby. Besök den vackra parken eller njut en fika på ”kakslottet”. Har vi tur pågår inspelningen av TV-programmet ”Hela Sverige bakar”. Åter med det lilla tåget till Läggesta där vårt tåg väntar och en läcker kvällsbuffe står framdukad under hemresan.

Fullbokat!!!


29 Juni 2019: ”Var god dröj…” i Helsingborg

Resa till Helsingborg med besök på Fredriksdalsteatern. ”Var god dröj – en sjukhuskomedi i tiden” med många kända skådespelare, bl.a Eva Rydberg. Vi har bokat 75 platser.

Tåget utgår från Jönköping/Huskvarna via Nässjö. Vi är nere i Helsingborg några timmar innan föreställningen börjar om
man vill besöka Helsingör eller njuta av Rosornas dag på Fredriksdal.

Pris i 1:a klass 1495:- och i 2:a klass 1295:- Förutom resa ingår teaterbiljett, frukost och kvällsbuffé i priset. Boka snart då vi troligtvis inte kan få tag på fler biljetter.

Endast 8 teaterbiljetter kvar!!!!


13 Juli 2019: ”TRASSEL” i Kalmar*fullbokad*

Resa till Kalmar och teater på Krusenstiernska gården. En vacker utomhusteater där man i sommar spelar farsen ”TRASSEL”, med många bra skådespelare: bl.a Robert Gustavsson, Ola Forssmed, Sussie Eriksson och Mikael Tornving.

Tåget utgår från Jönköping/Huskvarna via Nässjö/Sävsjö.
Ankomst till Kalmar några timmar innan teatern börjar, tag en promenad i mysiga Kalmar eller besök slottet.

Pris i 1:a klass 1495:- och i 2:a klass vilket inkluderar resa, teaterbiljett, frukost samt kvällsbuffé på hemresan. Även här har vi lyckats reservera 75 teaterbiljetter.

Fullbokat!!!


28 September: Göteborg över dagen *Ny Resa*

Besök Bokmässan eller shoppa loss i ”vår närmsta storstad”. Vi lämnar Nässjö tidig morgon med uppehåll för påstigande i Huskvarna, Jönköping, Bankeryd och Habo. Hemma igen i Småland vid 22-tiden.

Pris för resa i 1:a klass 995:- och i 2:a klass 850:-

Frukost och supé ingår i priserna! Boka via bokningsformuläret för att försäkra dig om plats.

2 November: Ljusfest på Sofiero

När allhelgonamörkret sänker sig över slottsparken tänds tusentals ljus i skymningen.

Vi är i Helsingborg redan på förmiddagen för shopping innan abonnerade bussar tar dig till Sofiero på eftermiddagen. Tågresa Jönköping/Huskvarna/Nässjö-Helsingborg och åter.

Buss till Sofiero och åter, samt inträde till slott och park. Frukost på tåget samt supé på hemresan.

Pris i 1:a klass 1395:- och i 2:a klass 1195:-

Bokning pågår!


Årets jultågsresor går som följande:

Bokning pågår av årets jultåg, reservera din plats omgående i bokningsformuläret!

Lördag 16 November: Jul på Ekenäs slott utanför Linköping. Tåg Nässjö – Jönköping – Falköping – Katrineholm – Linköping och åter, En gammaldags stämningsfull julmarknad i slottsmiljö. Frukost på framresan och julbord på återresan. 1-Klass slutsålt 2-Klass 1190:-

Lördag 23 November: Vill du ”bara” uppleva en tågresa med julbord. Här finns chansen då vi kör ”Vättern runt” under eftermiddag/kväll med julbord och julstämning ombord. Alla platser 795:-

Lördag 30 November: Tåget är redan fullbokat av SPF Ydre för julresa till Stockholm och Hovstallarna.

Lördag 7 December: Jultåg från Bankeryd – Jönköping – Nässjö och vidare till Helsingborg. Mysig julmarknad uppe på Fredriksdal och njut av danskt julgemyt i Helsingör. Frukost på framresan och julbord på återresan. 1-Klass 1390:- 2-Klass 1190:-

Lördag 14 December: Premiär för julmarknad i slottsmiljö på Tullgarns slott söder om Södertälje. Vi kör tåg Nässjö – Jönköping – Falköping – Vagnhärad och åter. Bussar möter som tar oss en sväng förbi sommaridyllen Trosa i vinterdvala innan vi välkomnas till det kungliga slottet Tullgarn. Frukost på framresan och julbordet står uppdukat inför hemresan. 1-Klass 1490:- 2-Klass 1290:-


Fler arrangemang är på gång – följ oss här på hemsidan.
Frågor besvaras på vår telefon 0380-13200, må-fr 13-16.

Vid intresse anmäl er till vårt sekretariat:
på tel. 0380-132 00 eller via e-post till  nj@lokstallet.se
Betalning görs i förväg till bankgiro: 5092-2483.
Var noga med att skriva namn och påstigningsort samt ev. kostavvikelse.
Varmt välkomna!
Bokning & frågor
Boka online:

Ditt namn: *

 

Din epost: *

 

Ditt telefonnummer: *

 

Resmål: *

 

Påstigningsort: *

 

Antalet personer: *

 

Önskad sittplats: *

 

Övriga önskemål (ev. kampanjkod):

 


Boka via telefon: 0380-132 00 - Vardagar kl 13-16


Glöm inte att informera om ev. kostavvikelse redan vid bokningen av resan. Ombord på tåget går det bra att betala resor, mat och dryck med kort!


Det är inte tillåtet att förtära medhavd alkohol ombord på vårt tåg.


För samtliga resor tillämpas NJ resevillkor.