Resor

Välkommen ombord på någon av alla våra resor. Bokar gör du enkelt genom att fylla i dina uppgifter i formuläret intill. Glöm inte att informera om ev. kostavvikelse redan vid bokningen av resan.


Taxinge Näsby / Mariefred – 17 juni

Följ med till Läggesta där vi byter till ångtåg som tar oss vidare Taxinge Näsby / Mariefred. I Taxinge Näsby finns det berömda slottscaféet med ett mycket gott sortiment av efterrätter. I resan ingår frukost ,supé samt ångtåg- samt ångbåtsbiljett .Fika på slottet ingår ej i priset.Pris 1 kl 1195kr, 2 kl 995kr. Välkommen ombord!

Påstigning i Nässjö, Tenhult, Huskvarna, Jönköping, Bankeryd, Habo samt Mullsjö 


Helsingborg – 1 juli

Resa till Helsingborg  och Fredriksdsdalsteatern med Eva Rydberg i spetsen. Årets föreställning är Hotelliggaren, i resan ingår frukost, supé, teaterbiljett samt buss mellan Helsingborg station och Fredriksdalsteatern. Pris i 1 kl 1450kr, 2 kl 1250kr. Välkommen ombord!

Påstigning i Bankeryd, Jönköping, Huskvarna, Tenhult, Nässjö, Sävsjö, samt Alvesta


Ålagille i Åhus – 23 september

Följ med på ett äkta Ålagille i Åhus. Vi tar tåget till Hästveda där en buss väntar för att köra oss till Vanås slott. Vi besöker den vackra slottsparken och tillhörande konstutställningen innan vi fortsätter till Åhus för ett klassikt ålagille.

I resan ingår frukost, busstransfer mellan besöksmålen, inträde Vanås slott samt ålagille. Buss hämtar i Hästveda kör till Vanås slott och kör sedan vidare till Åhus och Ålagille. Därefter åker vi med bussen tillbaka mot Kristianstad där tåget inväntar för resan hem.

Pris i 1 klass 1595kr, 2 klass 1395kr.


Oscarsrevyn, Lorensbergsteatern – 21 oktober

Robert Gustafsson – Sanna Nielsen – Anders Jansson – Rachel Mohlin – Kim Sulocki, stor ensemble & orkester

Oscarsteaterns jubileumsrevy har gjort stor succé i Stockholm och efter två utsålda säsonger flyttar den både publik- och kritikerrosade revyn in på Lorensbergsteatern i Göteborg, där den spelas hela hösten. Följ med oss på en tågresa från höglandet till Lorensbergsteatern, lördagen den 21 septembebr.

På scen finner vi ett dream team – Robert Gustafsson, Sanna Nielsen, Anders Jansson, Rachel Mohlin och Kim Sulocki – fem av våra absolut främsta underhållare av idag. Tillsammans med en stor ensemble och orkester bjuder de på en modern, lyxig och makalöst rolig revy. Det blir vassa och träffsäkra imitationer varvat med knasiga sketcher och stora maffiga shownummer, där hela ensemblen verkligen får glänsa.

Oscarsrevyn blir höstens stora nöjesresa med Nässjö Järnvägsmuseum. Kliv på tåget och följ med på en dag fylld med gapskratt, skönsång och ren skär showglädje.

Tåget lämnar Nässjö med påstigning i Tenhult, Huskvarna, Jönköping, Bankeryd, Habo samt Mullsjö innan vi rullar in till Göteborg. Föreställningen börjar 15.30 och är cirka 2,5 timma lång. Begränsat antal platser, först till kvarn.

I priset ingår frukost på nerresan, supé på hemresan samt teaterblijett. Pris i 1 klass 1495kr, 2 klass 1295kr.

Bokning & frågor
Boka online:

Ditt namn: *

 

Din epost: *

 

Ditt telefonnummer: *

 

Resmål: *

 

Påstigningsort: *

 

Antalet personer: *

 

Önskad sittplats: *

 

Övriga önskemål (ev. kampanjkod):

 


Boka via telefon: 0380-132 00 - Vardagar kl 13-16


Glöm inte att informera om ev. kostavvikelse redan vid bokningen av resan. Ombord på tåget går det bra att betala resor, mat och dryck med kort!


Det är inte tillåtet att förtära medhavd alkohol ombord på vårt tåg.


För samtliga resor tillämpas NJ resevillkor.