Resor

Välkommen ombord på någon av alla våra resor. Bokar gör du enkelt genom att fylla i dina uppgifter i formuläret intill. Glöm inte att informera om ev. kostavvikelse redan vid bokningen av resan. Här hittar du även våra övriga aktiviteter.


Landeryds Tågdagar 1-2/9

Den första helgen i september är det dags för Tågdagarna i Landeryd, som vi hjälper Landeryds Järnvägsmuseum att genomföra. Om vädret är oss nådigt blir det ång- och dieseltåg Smålandsstenar-Landeryd-Torup, motorvagn Torup-Hyltebruk och HNJ ångvagn på bangården i Landeryd under hela helgen! Skulle brandrisken bestå minskar röken något, men mullret i skogen ökar!

Se mer på Tågdagarna!


Ångans dag – 14/10

Efter förra årets framgång med Ångans dag, arrangerar vi den återigen i samarbete med Nässjö kommun! Kom och se Ångmaskinen vid Pinnstolsfabriken köras och upplev med öga, öra och näsa våra ångfordon på museet i rörelse.


ÄNDRING PGA BANARBETE!!*

En helt vanlig nostalgiresa till HelsingGöteborg – 27/10

Var det länge sedan ni tog en tur bara för turens skull? Varför inte åka med vårt nostalgitåg till  sund…  …porten mot västerhavet. Där trivseln, frukost och supé ingår i mysfaktorn!

Pris 1:a Klass: 1250 kr,  2:a Klass: 1050 kr

*Våra vänner på Trafikverket måste sköta om spåren i Hässleholm just denna dag, så banan mot Helsingborg är stängd. Vi ber om ursäkt för ändringen och hoppas att vårt alternativ är gott nog!


Julbordsresa till Malmö och kontinenten – 17/11

Veterantåg från 60-talet till Julhandeln i Malmö eller varför inte besöka Julmarknaden på Tivoli i Köpenhamn? Frukost finns för morgontidiga på ditresan, och på hemresan står Julbordet uppdukat i restaurangvagnen!

Pris 1:a Klass: 1350 kr, 2:a Klass: 1150 kr


Wapnö Julmässa, Halmstad – 24/11

Veterantåg från 60-talet till en dag full av tomtar, glögg och julmys! På Wapnö gård har man en av Sveriges mest kompletta julmässor med mycket närproducerat. Läs mer om Wapnö här!

På resan serveras frukost på morgonen, bussar tar er till gården, och på hemvägen vankas Julbord i restaurangvagnen!

Pris 1:a Klass: 1350 kr, 2:a Klass: 1150 kr


Julmarknad på slottet  i Kalmar – 1/12

För de som gillar en julmarknad i storslaget klassisk miljö, eller hellre promenerar på de mysiga smågatorna i ett julpyntat Kalmar, kan man ta vårt veterantåg dit första helgen i december! Där finns som vanligt god frukost på ditresan och ett gediget Julbord väntar i restaurangvagnen på hemresan!

Fullbokat, vi rekommenderar istället Malmö & Kontintenten eller Julmässa på Wapnö slott.


Julhandla på båda sidor sundet – 8/12

Vi avslutar årets Julbordsresekvartett med en dubbel: Julmarknad på Fredriksdalsparken i Helsingborg, och/eller julhandel i Helsingör. Passa på att handla de sista klapparna när ni kan få det bästa av två städer!

Frukost serveras på framresan. Om kustvinden blir för snål framåt dagen så väntar vårt gamla tågs goda värme på er, liksom ett dignande julbord!

Pris 1:a Klass: 1350 kr FULLBOKAD, 2:a Klass: 1150 kr


Tidtabeller kommer

Bokning & frågor
Boka online:

Ditt namn: *

 

Din epost: *

 

Ditt telefonnummer: *

 

Resmål: *

 

Påstigningsort: *

 

Antalet personer: *

 

Önskad sittplats: *

 

Övriga önskemål (ev. kampanjkod):

 


Boka via telefon: 0380-132 00 - Vardagar kl 13-16


Glöm inte att informera om ev. kostavvikelse redan vid bokningen av resan. Ombord på tåget går det bra att betala resor, mat och dryck med kort!


Det är inte tillåtet att förtära medhavd alkohol ombord på vårt tåg.


För samtliga resor tillämpas NJ resevillkor.